KENNELNYT

August 2009

Så er der Pointerhvalpe i Spurvfugldalen

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M kuldet 4 uger gamle

 

Hvalpene er født den 10 juli 2009 og er leveringsklare ca. den 10. september.

 

Mor er: Spurvfugldalens Jet kuldsøster til Derbyvinder 2005 Spurvfugldalens June og DK CH. Spurvfugldalens Jan.

Far er: Danmarksmesteren Boelsgaards Paw.

 

Kuldet består af: 2 stk. sort/hvide hanner og 5 stk, sort/hvide tæver samt

2 stk. gul/hvide hanner og 1 stk. gul/hvid tæve.

Jeg forventer let dresserbare og stilrene hunde med et godt exteriør, da min stabile tævelinje gennem årene har lavet mange vinderhunde, som f.eks. Guldpokal vinder i Sverige – Dansk Derbyvinder – Danmarksmester – UKK vinder i Danmark og mange AK og UK Pokalvindere.

 

Interesserede kan henvende sig til mig på tlf. 27 63 53 51 eller 97 43 53 51

E- mail - carlo@spurvfugldalen.dk ellercnt@sport.dk

 

Maj 2009

Da det jo som bekendt ikke altid går som præsten prædiker, er der jo jævnligt brug for nye planer.

Det gælder også i Kennel Spurvfugldalen, hvor det var planen at Spurvfugldalens Kaya skulle parres med Danmarksmester Boelsgårds Paw.

Sådan gik det ikke i denne omgang, da Kaya godt nok kom i løbetid, men det var ikke normal løbetid, blødningen var meget svag og hun var heller ikke ret meget hævet i bag, og på 11. dagen var hævelsen næsten væk.

 

Hun blev prøvet med hanhund fra 8. dagen, men han fik at vide at det var klogest at holde snuden for sig selv.

Men heldigvis har vi da flere tæver i kennelen, og både Spurvfugldalens Jet og UK vinder Hesselhøjs Hellas er kommet i løbetid. Da Hellas helst skal vinde Dansk Jagthunde Derby 2009 bliver det Jet der er valgt til at føre generne videre. Det er stadig Boelsgårds Paw der er den udvalgte, og den 10 maj 2009 blev Jet parret med Paw, det gik planmæssig og nu venter vi spændt på hvad der bliver ud af det.

Jet fødte jo 14 hvalpe med Vale som far i 2008, heraf fik 9 lov at leve, af dem går der 3 hanhunde i Danmark én i Tyskland og en han og fire tæver bor i Norge.

 

Vi har selv en hanhund som hedder Spurvfugldalens Lakaj, han er meget tidlig udviklet og har fundet mange både høns og fasaner med stand som 7 mdr. han har et fantastisk godt gemyt og en god stil, han har været selvstændig fra første dag, en hund jeg glæder mig meget til at få i marken igen når kyllingerne kan flyve.

Oktober 2008

► Det lille mirakel fortsætter med at imponere.

 

På Dansk Kennel Klubs Internationale Vinderklasse blev Spurvfugldalens Katja 1. vinder med Cacit.

Katja (Idimum Laky – Spurvfugldalens Hertha), ejer og fører Alfred Vemmelund, vandt foran pointer Zaro, der blev 2. vinder med HP, ejer og fører Erik Henriksen Årø.

 

Zaro er iøvrigt nært beslægtet med Katja, idet Zaros farfar, Danmarksmester i 1997, Spurvfugldalens Es er kuldbroder til Katjas mormor, Spurvfugldalens Erika.

Katja og Zaro er kun 2 år, det bliver spændende at følge disse 2 superhunde fremover, der med deres præstationer skal representere DKK på DM søndag den 12 oktober.

 

Herunder er det Alfred Vemmelund med Spurvfugldalen Katja, Erik Årø med Zaro i midten og til højre med gul/hvide Niholis I Sam, står Nils Holger Lykke, som både er opdrætter samt ejer og fører, Sam blev på dagen 6. vinder.

Tillykke til vinderne.

 

[Foto af Niels Mølgaard Ovesen]

 

 ► Svensk Derby

 

Hesselhøj Hawa, ejer og fører Regina Lundblad fra Sverige; efter Spurvfugldalens Fly og Hesselhøj Primadonna blev 1.uk 3. vinder på Svensk Derby.

Hawa er kun lige blevet 13 mdr. men hun var meget tæt på at vinde det svenske derby, men en haretur i finalen rykkede hende ned som 3. vinder.

September 2008

Dansk Jagthunde Derby 2008

 

3 ud af 9 hunde der var med på anden dagen på Dansk Jagthunde Derby har forældre fra Kennel Spurvfugldalen.

 

Spurvfugldalens Kari efter Idimum Laky og Spurvfugdalens Hertha.

Mørups Ea efter Spurvfugldalens Fly og Makeos Mai.

Mørups Krumme Efter Spurvfugldalens Fly og Makeos Mai.

 

Resultater:

Mørups Ea efter Spurvfugldalens Fly og Makeos Mai blev 2.vinder på derbyet.Ejer og fører Clas Weber Lau

 

Spurvfugldalens Kari efter Idimum Laky og Spurvfugldalens Hertha blev 4. vinder. Ejer og fører Bertil Mårtenson fra Sverige

 

Stor tillykke til såvel ejere som hunde!